a
a

Robbert

en

Helena

Zaterdag 25 mei

Kerkelijk Huwelijk 14:15 uur
Vogelenzangseweg 49b, Vogelenzang

@helenaaamh @robbertdrums
top
Image Alt

De Getuigen

De Geweldige Vrouwen

de getuigen

Deze dag zou niet mogelijk zijn zonder deze bijzonder dames. Karin Roos en Corry Gerritsen zullen getuigen zijn voor Helena. Ze betekenen beide veel voor haar. Helena is met Karin twaalf jaar geleden bevriend geraakt tijdens hun studententijd in Groningen. Beiden reisden ze vaak af naar het westen, Karin naar Nieuw-Vennep, Helena naar Rijnsburg. Heel wat uurtjes zijn kletsend doorgebracht. Het fundament voor een bijzondere vriendschap was gelegd. Helena kent Corry van de tijd dat ze beide op de buitenschoolse opvang hebben gewerkt. Ze zaten op verschillende locaties, maar op de eerste teamdag was er gelijk een klik. Nadat ze elkaar toevallig tegen kwamen bij Baan7 is het balletje voor de vriendschap echt gaan rollen. Nu delen ze hun passie voor het bouwen van de kerk.

a

Corry Gerritsen

Getuige
a

Karin Roos

Getuige

De Geweldige Mannen

de getuigen

Voor Robbert zou deze dag niet mogelijk zijn zonder deze twee kanjers: Joran & Robbert-Jan. Beide betekenen zij heel veel voor hem. Robbert-Jan en Robbert gaan 'way back'. Zij lagen al samen in de wieg en zijn altijd goede vrienden gebleven. Met veel dezelfde raakvlakken en hobbies, zoals Farming Simulator, klussen op hoog niveau, een passie voor tractoren, landbouwmachines en muziek vormen zij een goed duo.
Joran is ook als een broer voor Robbert. Samen hebben ze al veel gedaan. Samen uren gitaarspelen, muziek schrijven, arrangementen en ontspannen weekendjes in het prachtige Valkenburg.

Joran Splinter

Getuige

Robbert-Jan Noordam

Getuige