a
a

Robbert

en

Helena

Zaterdag 25 mei

Kerkelijk Huwelijk 14:15 uur
Vogelenzangseweg 49b, Vogelenzang

@helenaaamh @robbertdrums
top

De Grote Dag

Je bent Welkom!

Robbert & Helena willen niets liever dan jullie mee laten genieten van deze mooie dag. De zegen die zij in elkaar hebben gekregen, willen ze graag met jullie delen. Hieronder vind je het programma. Heb je geen persoonlijke uitnodiging gekregen? Dat betekent niet dat Robbert & Helena zouden willen dat je deze dag mist. Je bent van harte welkom om getuigen te zijn van de kerkelijke inzegening en aansluitend het bruidspaar te feliciteren op de receptie. Vergeet je niet aan te melden via het RSVP formulier

a

Ceremoniemeester

Kracht achter de Schermen

Het bruidspaar is ontzettend dankbaar voor Yvette Katerberg, het zusje van Robbert. Yvette zal in de aanloop naar en op de grote dag de rol van ceremoniemeester vervullen. Ze houdt van aanpakken, het goed voor elkaar hebben voor anderen en kan steengoed organiseren. De perfecte eigenschappen om Robbert & Helena te helpen de dag van hun leven te hebben. Bij Yvette kan je terecht met al je vragen. Het ingevulde contactformulier en het RSVP formulier komen bij haar binnen, dus je hoeft niet bang te zijn dat je via deze site iets aan het bruidspaar verklapt.

a

Yvette Katerberg

Ceremoniemeester
Maandag 20 mei 2019

Het burgerlijk huwelijk zal in besloten kring gesloten worden te Katwijk. Na de huwelijksvoltrekking sluit het gezelschap de gelegenheid af met koffie & thee in Het Strandhuys. De plek waar het allemaal begonnen is voor Robbert & Helena.

 
Vrijdag 24 mei 2019

De naaste vrienden van Robbert & Helena zijn uitgenodigd om de avond en nacht voor de bruiloft samen met het bruidspaar door te brengen in Bed & Breakfast “In den Ossenwaerd”. De Getuigen zullen verantwoordelijk zijn voor de invulling van dit slaapfeestje.

Zaterdag 25 mei 2019

Het spannende moment. Bruidegom en bruid beginnen deze bijzondere dag met een moment waarop ze elkaar voor het eerst in de ogen zullen kijken. De daggasten zijn uitgenodigd dit moment mee te maken. Aansluitend is er gelegenheid om te lunchen terwijl het bruidspaar vertrekt voor de fotoreportage. De daggasten verzamelen zich vervolgens op de Plantage voor ontspanning. Het progamma loopt door in het Kerkelijk Huwelijk & De Receptie. Het bruidspaar sluit de dag af met een Borrel & Diner voor de dag- & avondgasten.