a
a

Robbert

en

Helena

Zaterdag 25 mei

Kerkelijk Huwelijk 14:15 uur
Vogelenzangseweg 49b, Vogelenzang

@helenaaamh @robbertdrums
top
Image Alt

Ons Liefdesverhaal

a

Robbert Katerberg

bruidegom

Op de bruiloft van Romy & Johan op 1 september 2017 schuifelde Helena voorbij. Dat beeld liet mij niet meer los. Via de facebook vrienden van de bruid lukte het me, na heel veel zoeken, haar te traceren. Na superleuk heen en weer appen, begon ik toch te twijfelen. Ik wilde namelijk niet zelf zoeken, maar door God geleid worden naar mijn vrouw. Dus bad ik dat als het van Hem was, dat Helena dan de volgende dag zou vragen om af te spreken. De volgende ochtend werd ik wakker met een berichtje met m'n antwoord. Wat ik leuk vind aan haar is, dat ze heel gedreven is en heel lief en betrokken. Maar in het bijzonder dat ze heel mooi is.

a

Helena de Haan

bruid

Ik herinner het me als de dag van gisteren dat ik op 2 september 2017 het vriendschapsverzoek van Robbert in m'n scherm zag staan. Een week later zaten we romantisch bij de McDonalds en wist ik het gelijk: 'Met hem zit ik ook nog zo te praten als we zeventig zijn'. Op dinsdag 12 september zat ik in de trein terug van een spreekbeurt in Nijmegen, konden we lekker lang bellen. Dat is sindsdien onze gezamenlijke hobby. Om vijf voor twaalf 's avonds vroeg hij mij om z'n vriendin te zijn. Ik hou van z'n humor, knuffels, enthousiasme voor mensen, z'n zorgzaamheid, muzikaliteit en dat we onze passie voor de kerk delen.

a
a

Er was eens...

Benieuwd wie Robbert is, of misschien nieuwsgierig naar Helena? Hieronder vind je vier highlights van het leven van beide.

Wat een verassing! Nadat de jongste van het gezin al elf jaar uit de luiers was, werd familie de Haan op 25 augustus 1988 een babyzusje rijker. Met drie tienerbroers en zussen, is de voorliefde van Helena ontstaan om in het middelpunt van de belangstelling te staan.

Het straalt van de foto's af. Wat was Helena schattig! Helaas moet Helena met verbazing toegeven dat al in haar rapport van groep 3 staat dat ze 'een sterke eigen wil heeft' en 'het kaas niet van haar brood laat eten'.

Helena startte haar eerste opleiding in Groningen. Ze begon voor gymdocent, maar studeerde af als Beweeg & Leefstijl adviseur. Zoals Robbert het noemt, is ze nog steeds druk met 'gezonde gekkigheid'. Gezonde voeding, holistische gewoonten & voor allerlei dingen natuurproducten.

Wat was het een verademing toen voor Helena alles op z'n plek viel bij Hillsong College in Sydney. Ze rolde vanuit de sportwereld haar droombaan als jongerenwerker bij de Baptisten Katwijk in en spreekt nu ook regelmatig 'buiten de deur'. Om deze carrière te ondersteunen rondde ze nog een opleiding jongerenwerk en theologie af.

Op 28 december 1989 werd een bundeltje vreugde geboren te Kudelstaart. Het eerste kind van twee hield toen al van slapen. Eenmaal ter wereld keek hij met één oog de wereld in, maar ruilde de wereld vlug in voor dromenland.

Het was al vroeg duidelijk dat Robbert geboren was met een groot gevoel voor ritme. Als dreumes tikte hij er, op de maat van de muziek, al op los op z'n hoofd. Vanaf zijn vijfde zat hij drummend muziek te maken met zijn vader.

Naast zijn liefde voor muziek, ontstond er ook al vroeg een liefde voor landbouwmachines. Na op zijn zestiende werkzaam te zijn geweest als loonwerker (aka trekkerchauffeur) oefent hij nu deze hobby uit via de computer. Er is zelfs een appgroep met vrienden die Farming Simulator spelen.

Na de landbouwdromen werd het tijd voor het echte werk. Robbert is de elektrotechniek ingedoken en heeft zijn studie succesvol afgerond. Bij P. Hoekwater B.V. heeft hij de kneepjes van het vak geleerd van hulpmonteur tot rechterhand van de baas. Nu is hij trotse mede-eigenaar van Technisch Installatiebedrijf Captein te Alphen a/d Rijn.

Het Aanzoek

Ze zei ja!

Op 12 oktober 2018 kwam het hoge woord eruit. Robbert ging op zijn knieën en stelde de vraag: Wil je met me trouwen? Benieuwd naar het antwoord? Bekijk daarvoor het filmpje. P.S. Via onderstaande knop kom je terecht bij het RSVP formulier. Vergeet deze niet in te vullen.